Lediga jobb

Hej du som tittar in här! Nu har vi tre lediga tjänster.

Nedanstående tjänster finns att läsa om på arbetsförmedlingens sida,
platsannonser.

Behörig, legitimerad grundskollärare år 4-7.
Vi söker en klasslärare till årskurs 4. Du kommer att arbeta tillsammans med en behörig grundskollärare som är klasslärare för årskurs 5 och 6. Du har huvudansvar för ämnet svenska samt no- och so-ämnena. Dina kollega för ämnena engelska, matematik samt idrott och hälsa.

Ni bildar tillsammans med lärarna för de tidigare årskurserna ett arbetslag som förfinar och vidareutvecklar den pedagogiska verksamheten för att på så sätt skapa goda förutsättningar för våra elevers lärande.

Tjänstens omfattning är heltid.

Välkommen med din ansökan (personligt brev samt cv) till adress: rektor@ekoskolan.se

Rektor till Västra Ekoskolan

Vi söker en rektor om 70 % med möjlighet till ökad omfattning med 30 % undervisningstid. Du är en person som är trygg i din ledarroll och känner stort engagemang för att leda arbetet och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna.

Som rektor är du ytterst ansvarig för verksamhet, medarbetare, elever, arbetsmiljö och ekonomi.

Tillträde: 13 augusti, 2018

Vid frågor kontakta:

Ordförande i skolans styrelse: Fredrik Brink 070-930 43 05

Rektor: Anna-Karin Axelsson 070-09 16 056

Förskollärare, grundskollärare eller fritidspedagog med specialpedagogisk kompetens.
Tjänsten, som omfattar 50 – 100 procent beroende på vilken kompetens du har, kommer att tillsättas augusti 2018.

Vill du arbeta med glada barn och fantastiska medarbetare?