Läsårsdata

Läsårsdata 2018/2019

Höstterminen 2018

Måndag                               20 augusti                Terminens första dag

Måndag-fredag                 29 oktober- 2 november   Höstlov för elever (vecka 44)

Torsdag                               11 oktober                            Studiedag. Fritidshemmet stängt.

Måndag                              3 december                          Studiedag. Fritidshemmet stängt.

Torsdag                               20 december                       Terminens sista dag
Skolbarnen slutar efter lunch

Vårterminen 2019

Fredag                                  4 januari                             Studiedag. Fritidshemmet stängt.

Måndag                                7 januari                             Terminens första dag

Måndag-fredag                 25 februari – 1 mars          Sportlov (vecka 9)

Fredag                                   8 mars                                Studiedag. Fritidshemmet stängt.

Måndag-torsdag               15 – 18 april                       Påsklov (vecka 16)

Fredag                                19 april                                Röd dag

Måndag                              22 april                               Röd dag

Onsdag                                 1 maj                                 Röd dag

Torsdag                               30 maj                               Röd dag

Fredag                                 31 maj                                Lov. Fritidshemmet öppet.

Torsdag                                 6 juni                               Röd dag

Fredag                                  7 juni                                 Lov. Fritidshemmet öppet.

Onsdag                                12 juni                               Terminens sista dag. Avslutning 16-18

Måndag                              17 juni                                 Studiedag. Fritidshemmet stängt.

Klämdagar och röda dagar

Alla röda dagar är skolan och fritidshemmet stängda.

Klämdagar ät fritidshemmet öppet om inte annat anges.

Studiedagar Både fritidshemmet och skolan är stängda.

Måndag 13 augusti

Onsdag 31 oktober

Måndag 3 december

Fredag 4 januari

Fredag 8 mars

Måndag 17 juni

Fritidshemmets ”16-dagar”

Fritidshemmet stänger kl. 16.00 en gång i månaden för gemensam konferens med skolans och fritidshemmets personal. Dessa dagar är:

Måndag         13 augusti

Påsklov v. 16, fritidsöppet 15-18 april, 2019

12 juni skolavslutning kl. 16.00 – 18.00, fritidshemmet öppet

Sommarstängt

Fritidshemmet är stängt veckorna 27, 28, 29 och 30 (1 – 26 juli )

Fritidshemsverksamhetens öppettider är 07.00 – 17.30.