Ny termin nya kamrater

Jaha då har man arbetskompisar som går vidare till nya arbeten. Det är så klart att de är nyfikna på vad som finns på andra sidan staketet och att de vill förkovra sig och skaffa sig nya nyttiga erfarenheter. Kan tänka mig att det är väldigt spännande att axla ansvaret för nya elever på en helt annan skola. Själv är jag tydligen inte tillräckligt nyfiken, tycker att det räcker med allt spännande som händer på vår lilla fina skola. Sånt som att det hela tiden kommer nya elever, föräldrar, arbetskamrater, nya lagar och förordningar, tja det räcker åt mej.
Lika tungt och tråkigt som det känns att förlora fantastiska jobbarkompisar, lika spännande är det att få lära känna nya.
Järngänget som blir kvar till hösten är ”tunga” namn. Jag menar Nina, Lini, Lisa, Kenny, Linus, Linda, Lycille, Kirsten, Gudrun, Maj-Gun, Anita och undertecknad. Dessutom vet vi att Nathalie kommer och tar hand om spår 2, välkommen Nathalie!
Vi kommer att få till ännu ett riktigt bra läsår det är jag säker på. Så jag ser inte bara fram mot en skön semester utan jag också mot en rolig hösttermin.
För att återgå till det där med andra sidan staketet. -Vi har en väldigt grön och fin gräsmatta här.

Janne