Påskbord 2018

Påskbord 2018

påskbord
Påskbordet är nu avätet i dagarna två.
Det roligt att servera påskbord till härligt förväntansfulla positiva och glada barn. I år var det de yngre barnen som först fick tåga iväg och ta för sig från två sidor av det dignande påskbordet. Prinskorvar, köttbullar, ugnslax, ägg med skagenröra, gravlax, lammstek, kokt potatis, salami, kycklingvingar, sillar, smör och bröd samt brie ost och skivad Port Salut fyllde barnens och personalens tallrikar till bredden. Påskmusten avnjöts till fullo och avslutningen med fruktsallad gjorde välfyllda magar rättvisa. Det som inte gick åt på onsdagen slank ner på torsdagen då jag kompletterade påskbordsresterna med lite spaghetti. Ett något annorlunda salladsbord väntade barnen. Det var påskbordsrester som, sill, ägg, skagenröra, hummus, sallad, bönor, fetaost, brie, salami mm. På ”hämtasjälv” värmeplattan fanns, vegetariska korvar, rotsaksbiffar, Oumph i grön curry, lite uppstekt potatis och så prinskorvar förstås. I skålarna på borden hittade barnen kycklingvingar, köttbullar, lammstek och spaghetti.
påskbordvarmt

Här står kvastarna laddade för snabb avfärd till Blåkulla.
påskkvastar
Vi ses efter lovet! Glad Påsk från Janne