Veckorapport

Veckorapport

Vilken måndag! Konsert med skolans barn ledda av musikfröken Kirsten. Vad fint det är när barnen sjunger.  Det var skönsång från alla spåren. Modigast var nog spår 3 där alla sjöng solo. Wow!!!
Fika och lingonrutor gick åt som smör i solsken och alla var glada trots lite trängsel. Konserten var till förmån för Rädda barnen som samlar in pengar till flyktingbarn. Vi fick in jättemycket pengar, -snyggt jobbat! Efter den spännande lottdragningen tog årsmötet vid. Det går inte ens med god vilja att säga att det var välbesökt, men de tappra föräldrarna som var där gjorde det bästa av mötet. De fick till en tillfällig ordförande och ett gäng nya ledamöter i alla fall, även där snyggt jobbat!
Tisdagen var en i allra högsta grad vanlig dag med allt vad vår lilla skola har att erbjuda. Det vankades panerad fisk med remouladsås till lunch.
Onsdag: Tänk att det funkade att åka en kvart tidigare än när skolan brukar börja. Hela skolan utom undertecknad hade en heldag på vackra Nynäshamns naturskola på en liten halvö i Ösmos sjö Muskan. De fick prova på de flesta sorters väder. Från strålande solsken åt det ena hållet till hårt skvättande hagel på den andra. Publicerar några bilder så du kan se själv.
Torsdagens Broccolisoppa med gott bröd och restgodis som bestod av kycklingklubba funkade bra den också. Fredagen fortlöpte den också med lite pusslade i personalstyrkan på grund av sjukdom.
Anna-Karin fick några dagar välförtjänt semester och jag fick hoppa in som TF, tja hittills har det funkat.
Ber att få tillönska en riktigt fin Valborg och första maj. Demonstrera med förnuft och ta det försiktigt ”out there” Hälsar Janne
naturskolannaturskolanskatornaturskolanskatora