Några viktiga datum:
Måndagen den 19 november stänger skola och fritids klockan 15.45 på grund av personalmöte.

Måndagen den 3 december håller skola och fritidshem stängt på grund av studiedag för personalen.

Västra Ekoskolan vann!!! Bästa skolkök i Haninge 2018 Hipp hipp hurra!
Här poserar kocken Janne stolt.
vinst haninge kök
Det bjöds på ”långtårta” på skolstartsdagen. Föräldrar och barn lät sig väl smaka på 2 meter jordgubbstårta. En bra start på ett nytt härligt läsår.
tårta anno 2018
Du kommer väl ihåg att läsa veckobrev och rektorsbrev!

Trivselregler på
Västra Ekoskolan
2017-2018
Jag värnar om:
mig själv
andra
djuren
naturen
och skolan
skolan regnbåge
Vid regnbågens slut hittar du en gryta full med guld

För att skapa en trygg miljö på skolan arbetar vi med en metod och ett förhållningssätt som kallas Collaborative Proactive Solution (CPS).

soputststubbe
soputstmktsopgeting
IMG_7279 sopporalbrbrod
Titta vad vi har gjort:
diplom

20130819-083823.jpg

Tätare bussförbindelser

Tätare bussförbindelser mellan Västerhaninge och skolan eftersträvas. Skolans styrelse arbetar för att bland annat få en bussförbindelse till klockan åtta på morgonen, ”åttabuss”.  Skriv gärna du också och propagera för tätare bussförbindelser. Många brev = fler bussar.