ÖPPET HUS 2019

Måndagen den 28 januari
kl. 14.00 – 18.00

Passa på att träffa våra lärare, specialpedagog, fritidsledare och skolledning och ställ alla frågor ni har kring verksamheten. Du hittar oss företrädesvis i skolans huvudbyggnad eller på skolgården.
Hjärtligt välkommen!
Program Öppethus

Du vet väl att du hittar ditt barns veckobrev på SchoolSoft!
Länk: https://sms.schoolsoft.se/ekoskolan/

Julbordet 2018 IMG_4400

Västra Ekoskolan vann!!! Bästa skolkök i Haninge 2018 Hipp hipp hurra!
Här poserar kocken Janne stolt.
vinst haninge kök
Det bjöds på ”långtårta” på skolstartsdagen. Föräldrar och barn lät sig väl smaka på 2 meter jordgubbstårta. En bra start på ett nytt härligt läsår.
tårta anno 2018
Du kommer väl ihåg att läsa veckobrev och rektorsbrev!

Trivselregler på
Västra Ekoskolan
2017-2018
Jag värnar om:
mig själv
andra
djuren
naturen
och skolan
skolan regnbåge
Vid regnbågens slut hittar du en gryta full med guld

För att skapa en trygg miljö på skolan arbetar vi med en metod och ett förhållningssätt som kallas Collaborative Proactive Solution (CPS).

soputststubbe
soputstmktsopgeting

Titta vad vi har gjort:
diplom

Tätare bussförbindelser

Tätare bussförbindelser mellan Västerhaninge och skolan eftersträvas. Skolans styrelse arbetar för att bland annat få en bussförbindelse till klockan åtta på morgonen, ”åttabuss”.  Skriv gärna du också och propagera för tätare bussförbindelser. Många brev = fler bussar.